Duurzaamheid

De bijdrage die wij leveren aan een betere wereld

In de promotionele sector worden er ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Bij UniGear geloven wij erin dat merchandise verduurzaamd moet worden. We willen het gebruik van grondstoffen en materialen die niet hergebruikt kunnen worden verminderen en het gebruik van gerecyclede materialen bevorderen. 

 

Verantwoorde inkoop & transport

Wij streven naar duurzame ontwikkeling in de gehele keten: van inkoop van de grondstoffen, tot het leveren van het product en de recycling hiervan. Per product zie je in onze webshop van welk duurzaam materiaal het product gemaakt is. Kies hiervoor voor een van onze duurzame categorien in de menubalk. 

 

Kwaliteit voorop

Wij zetten ons in vóór duurzame en circulaire keuzes en tégen de wegwerpcultuur. Dit betekent ook dat kwaliteit van onze producten voorop staat. Wij ontwikkelen daarom alleen producten die extra lang meegaan en zoveel mogelijk hergebruikt kunnen worden. Wij voeren regelmatig kwaliteitscontroles uit, zodat jij altijd kunt rekenen op de allerhoogste kwaliteit.

Stuur ons een bericht