Hoe werkt het?

Stap 1: Offerte aanvragen

Op deze website vind je een breed assortiment promotie- en relatiegeschenken die je kan laten bedrukken met jouw eigen naam, logo of tekst. In een paar eenvoudige stappen kun je een offerte aanvragen:

  1. Kies het product (via de categorien) of in het zoekvenster

  2. Kies het aantal kleuren opdruk dat je wilt bedrukken

  3. Kies het aantal stuks

  4. Klik op offerte aanvragen en upload je logo bestand voor de opdruk

Je ontvangt dan een vrijblijvende offerte. Wil je iets wijzigen in de offerte, of heb je hier vragen over, dan kun je ons per e-mail bereiken via sales@unigear.nl of telefonisch via +31 (0)85 08 05 815. Selecteer voor duurzame geschenken de duurzame categorien in het menu of zoek in het zoekvenster.

 

Stap 2: Bestellen

Indien je de offerte akkoord is kan je deze per email bevestigen en gaan we voor je aan het werk! Binnen 24 uur ontvang je een orderbevestiging. Daarna ontvang je van ons een digitale drukproef ter goedkeuring. Na jouw goedkeuring wordt de productie gestart. De levertijd is gemiddeld 2 weken, omdat de producten op maat gemaakt worden. Indien je de bestelling eerder zou willen ontvangen kan je contact met ons opnemen via: sales@unigear.nl 

 

Niet gevonden wat je zocht of hulp nodig?

Ben je op zoek naar een promotie en relatiegeschenk, maar je weet niet welke? Of ben je op zoek naar een geschenk dat niet vermeld staat in deze webshop? Neem gerust contact met ons op. Vermeld hierbij je specifieke vraag (bijvoorbeeld het event waarvoor je geschenken nodig hebt), eventuele aantallen en wij nemen contact met je op om mee te denken om tot een passend geschenk te komen.

Ben je op zoek naar een product dat niet in deze webshop staat vermeld. Geen probleem. Wij kunnen meer leveren dan dat je in deze webshop ziet. Laat ons weten naar welk product je op zoek bent en we nemen contact met je op om je verder te helpen.

Stuur ons een bericht