Over ons

UniGear, dé specialist voor duurzame geschenken

Met onze 20 jaar ervaring en marktleiderschap in Nederland en België in de onderwijsmarkt, kunnen wij met recht zeggen dat wij dé specialist zijn op het gebied van merchandise. Wat ons zo bijzonder maakt, is dat duurzaamheid voorop staat. We leveren niet alleen maatwerk, maar kunnen ook volledig ontzorgen van productontwikkeling, tot voorraadbeheer en ontwikkeling van custom made webshops. Lees hier meer over op onze UniGear website.

 

De bijdrage die wij leveren voor een duurzame wereld

In de promotionele sector worden er ieder jaar heel veel producten gemaakt die door productie zeer belastend zijn voor het milieu en vaak weggegooid worden, waardoor ze zorgen voor vervuiling van de wereld om ons heen. Bij UniGear geloven wij erin dat merchandise verduurzaamd moet worden. We willen het gebruik van grondstoffen en materialen die niet hergebruikt kunnen worden verminderen en het gebruik van gerecyclede materialen bevorderen. 

 

Maatwerk en persoonlijk advies

Op zoek naar duurzame promotie- en relatiegeschenken met jouw eigen logo? Wij helpen je graag verder. Op onze maatwerk site kun je heel eenvoudig producten uitkiezen die je wilt laten bedrukken en een offerte aanvragen. Kies het product, vul het aantal kleuren opdruk en het aantal stuks in, bekijk de prijs en vraag een vrijblijvende offerte aan. Na akkoord van de offerte ontvang je binnen 24 uur een digitale drukproef ter goedkeuring. Heb je een speciaal productverzoek en kun je het product waar je naar op zoek bent niet vinden? Neem dan contact met ons op om jouw speciale productverzoek aan ons door te geven. Wij gaan daarna gelijk voor je aan de slag!

 

Stuur ons een bericht